De Haagse Soepbus ‘special guest’bij opening Social Sock Factory

Van alle kledingstukken worden sokken het minst gedoneerd. Om ervoor te zorgen dat dak- en thuisloze mensen in Nederland toch warme voeten hebben is de Social Sock Factory gestart. Daar worden sokken gemaakt door én voor de mensen die op straat leven. De Social Sock Factory is een inititatief van Goods! en wordt mede mogelijk gemaakt door het Leger des Heils in Den Haag.

Goods! ontwerpt sokken samen met kunstenaars die dakloos of verslaafd zijn geweest of psychische problemen hebben. Zij ontwerpen de kleurrijke sokkencollectie van Goods! Deze ‘outsider artists’ zijn de helden achter de sokken, Zij ontwerpen unieke sokken met een echt verhaal! Voor elk verkocht paar sokken doneert Goods! een paar sokken aan de hulpverlening voor dak- en thuisloze mensen.

Bij de feestelijke opening op vrijdag 22 september was De Haagse Soepbus aanwezig als special guest. Niet alleen als blikvanger en symbool voor hulp aan mensen die dit nodig hebben maar uiteraard ook om lekkere soep aan de aanwezigen uit te delen.