Eigen opslag voor De Haagse Soepbus!

Na een goede voorbereiding en, ook niet onbelangrijk, een hele grondige schoonmaak van de apparatuur en de garage heeft de Soepbus sinds gisteren haar eigen koel- en vriesopslagruimte. Niet hemelschokkend maar in de praktijk wel erg prettig!

Voorheen deelden we namelijk de koel- en vriescel met de Noodopvang van de Stichting KesslerPerspektief. Hoewel dit natuurlijk een prima werkende situatie was gebeurde het ook wel eens dat er pakjes brood van de Soepbus naar de Noodopvang verdwenen en vice versa. En natuurlijk werden eventuele slordige situaties in de opslag van koel- en vriesprodukten altijd veroorzaakt door de een en nooit door de ander. Enfin, u begrijpt al waar het naar toe gaat en waarom de Noodopvang ook best blij is dat de Soepbus nu haar eigen opslag heeft. Samen met de Facilitaire Dienst en de Housekeeping van KesslerPerspektief is de garage grondig schoongemaakt, opnieuw ingericht en is de electra aangepast aan de nieuwe situatie. De eerste vrijwilligers hebben enthousiast gereageerd op de nieuwe situatie. Baas in eigen vriezer!